Skip to content

Welkom

Welkom in deze “gemeenschap” van mensen op zoek naar hartenkracht en verbinding!Mensen, reisgenoten die zoeken  naar een manier die je dichter bij jezelf brengt. Dichter bij DE Bron, eenheid en Bewustzijn. Al  ben jij daar altijd al een deel van!

“Waar”schijnlijk ben jij op zoek naar een pad in je leven, die je de waarheid laat zien over jezelf, die mooier en grootser is dan je ooit voor mogelijk had gehouden. De waarheid die je diep van binnen wel weet.

Ongeacht in welke situatie je nu zit, er is simpelweg een manier om hier met een ruimere blik naar te kunnen kijken, EN te luisteren en heling te vinden.

De Akasha Kronieken zijn in deze “Nieuwe tijd” op een redelijk eenvoudige manier te lezen.

Voor jou, voor mij en ieder die behoefte heeft meer in contact te komen staan met zijn of haar Ziel.

De wijsheid van jouw Ziel. 

De Akasha Kronieken bevatten alle wijsheid, kennis en bewustzijn van alle tijden. En deze kronieken kun je openen, lezen of voor je laten lezen. Het brengt een ander perspectief op jezelf, de situatie en brengt heling. Het wordt een manier van leven als je wilt.

Waarom voel je je steeds minder dan een ander, waarom overkomt je steeds weer een “foute” relatie aan te gaan? Ik hou van hem maar hoe kan ik de controle meer loslaten? Mijn kind kan niet slapen, wat kan ik doen? Ligt dat in een voorouderlijke lijn of misschien in een vorig leven? En hoe kan ik daar anders mee omgaan dan wat  ik toe nu heb gedaan? Hoe doorbreek ik deze patronen? Met compassie, liefde en respect? Voor mezelf ook graag!

Waar liggen mijn talenten en hoe kan ik meer mijn hart volgen?

Hoe kan ik uit mijn slachtofferschap stappen?

Je kunt de Akasha lezen over je familie, huis en/dier. Alles en iedereen waar jij een relatie (creatie) mee hebt.

Dit zijn voorbeelden van vragen die je kunt stellen aan de Akasha Kronieken.

Wil jij een Akasha Consult of een Akasha cursus volgen?

Neem dan gerust contact op!

Een lieve warme groet van mij, Carina

Cursus informatie volgt binnenkort!

Een akasha reading kost €55,-

Deze is online of live mogelijk.