Leer zelf in één dag dit dynamisch transformerende en ontspannende proces te geven en ontvangen!

Yeahhhh……Iedereen kan Access Bars leren!

Of je nou chiropractor, psycholoog, massage therapeut, lichaamswerker, moeder, kind, leraar of adviseur bent… Iedereen…

Al ziet dit proces er in eerste instantie uit als een drukpunten of hoofdmassage, dit proces werkt anders dan dat…
Het is een slim ontladingssysteem voor alle spanning die je bij je draagt, die ‘vast zitten’ en je waar niet vanaf lijkt te kunnen komen. Access Bars is een manier om werkelijk oude overtuigingen en conclusies, die je waar dan ook gemaakt hebt, te deleaten. Zoals je een harde schijf van je computer opschoont en opnieuw installeert.

Access Bars® is iets wat je kunt gebruiken om je cliënten, familie, vrienden en jezelf te ondersteunen.

Meer over Access Bars

Access Bars®• Bars is een ongelooflijk dynamische techniek die nuttig is voor het verminderen van stress, depressie, angst, het stoppen van het ‘gemaal’ in je hoofd, het verbeteren van slaap, voor ADD en ADHD , voor kinderen, voor de examens, faalangst, zwangere vrouwen , enz.
• Dit hands-on proces heeft al enorm veel gemak en verandering verzorgd voor mensen over de hele wereld.
• Er zijn 32 punten op het hoofd, waaronder; heling, lichaam, seksualiteit, geld, controle, veroudering, hoop en dromen, bewustzijn, creativiteit, enz.
• Het activeren van deze punten gaat door deze licht aan te raken en de energie te laten stromen. Dit laat de elektrische spanning los van alle overwegingen, gedachten, ideeën, overtuigingen, beslissingen, emoties die je ooit hebt opgeslagen of in welk leven dan ook besloten hebt dat belangrijk was.
• Het ontspant! Bars geeft je meestal een gevoel van rust en ruimte en een besef alsof meer mogelijkheden zich ontvouwen.

• Na het voltooien van de Access Bars Class, ben je als “Access Bars Practitioner” meteen gekwalificeerd om Bars sessies te geven en er zijn ook interessante mogelijkheden om uiteindelijk na een paar vervolgstappen en vervolgtrainingen de Bars aan anderen te kunnen onderwijzen als Access Bars Facilitator.

10

Je ontvangt op deze dag ook het officiële Handboek van Access Consciousness Bars®.

Data:  Bekijk de mogelijkheden en wat kunnen wij nog meer creëren?
Tijd: 10:00u – 16.30u
 Entree vanaf: 9.45u
Investering: €300,- vanaf 1 januari 2018, wereldwijd vastgesteld door Access Consciousness .

Deelnemers die de Access Bars Class herhalen betalen €150 

De herhalingsprijs geldt na afronding van een Access Bars® Class met een gecertificeerd Access Bars® Facilitator. Hier zit geen tijdslimiet aan verbonden. Alle mensen die een Access Bars Class gevolgd hebben staan geregistreerd in de Access Consciousness® database.

De Bars-opleidingsdag wordt in mijn lieftallige thuis gegeven en/of kan op gevraagde locatie verzorgd worden. Kijk hier onder aan de pagina of neem contact met mij op voor de eerst volgende datum of wanneer jij zelf een gewenste datum hebt!

Nadat je de Bars Class hebt gevolgd kun je je fijn aanmelden in Swapp-groepen zodat je kunt uitwisselen zo vaak als je wilt! Hoe wordt het nog beter dan dat?

Ik hanteer voor de Access Bars Class bank betaling vooraf.

De prijs van de workshop is inclusief handleiding, thee, koffie, versnapering en een hoop verandering. Er is een lunchpauze om je eigen lunch te nuttigen als je daar behoefte aan hebt.

Kinderen van 15 jaar en jonger mogen gratis deelnemen onder begeleiding van een betalende volwassene, in overleg met de Facilitator.
 Zij ontvangen geen handleiding. 16-17 Jarigen betalen 50{ffbc9aa367782625b4576a73e042677161093fe3d834de44c15e27978d08506a} en ontvangen wel een handleiding.
Neem aub. even contact op voor aanmelding.

NOTE: Vraag jouw kind aub. wel of zij er zelf willen zijn en mee willen doen. Er is geen oppas aanwezig, elke ouder moet zelf ook de Class volledig mee kunnen doen en elke ouder heeft zelf de verantwoording voor zijn of haar kind.

ivm Corona, heb ik vele mogelijkheden om een cursusdag te plannen!

  Neem gerust contact met mij op, om een dag te plannen!

Je kunt mailen of  bellen: 0623318924

Yeahhhhh…..wat kunnen we creeren?

Hoeveel wil jij ontvangen van jezelf?