Wat zijn de Akasha Kronieken?  

Mystici en wijzen vertellen al eeuwenlang over dit unieke bewustzijn: Akasha. Het is de oorsprong van onze werkelijkheid en is tevens een kosmisch geheugen waar alle gebeurtenissen in zijn opgeslagen. Het bevat informatie uit ons verleden, heden en toekomst. Deze informatie kan te allen tijde worden opgeroepen. Recente wetenschappelijke experimenten hebben het bestaan van de Akasha aangetoond. (Zie boek Akasha van Ervin Laszlo)
De Akasha Kronieken, ook wel de Wereldziel genoemd, is ons collectieve bewustzijn. Alles dat ooit gedaan, gedacht of is gezegd, is energie en derhalve deel van het Bewustzijn. Deze informatie is ten alle tijden bereikbaar.

Hier kun je op een eenvoudige manier contact mee maken.

Dit gaat via je hart.

Doordat ik via het Akasha Veld contact maak met jouw Akasha Veld, kan ik makkelijker samen met jou kijken naar dat waar je meer over wilt weten of dat wat je dwarszit. Meestal ontstaat er meteen een healing.

Ik ben inmiddels gespecialiseerd in het opruimen van energetische blokkades, die jou in de weg zitten en waar je ook weet van hebt, alsmede in het uitbeelden van jouw essentie in relatie tot je omgeving (bv je partner, familie, vrienden, werk etc). Hierdoor krijg je op een snellere wijze zicht op jouw situatie en wat hieraan te doen is.

Een reading is los te boeken en kost €30 en duurt ongeveer 30 á 45 min..

 

Ja, ik wil mee doen!