Skip to content

Welkom op mijn site!

Hallo, mijn naam is Carina Boelens

Ik ben een enthousiaste, spontane spiritueel ingestelde vrouw die met hart en ziel zich inzet het leven een “beetje” mooier te laten zijn voor jou en iedere dag ook voor mijzelf!

Van jongs af aan “gewaar” van vele energieën die niet voor ieder te voelen, weten, blijken te zijn.

Ik heb er mijn werk van gemaakt, mijn levenswerk waar mijn passie nog altijd ligt!

Ik heb er allerlei vormen aangegeven en deze met veel liefde bewandeld en uitgedragen.

Ik noem mijzelf nu Life-Art Coach want vele wegen leiden (lijden) naar Rome, nietwaar?

Gedurende mijn (ook lijdens) pad heb ik verlichting gevonden op vele manieren. Ik heb vele spirituele als wel reguliere therapeutische opleidingen gevolgd, beoefend en cursussen in verzorgd.

En dat heeft me tot vandaag gebracht waar ik met veel liefde en compassie Access Bars aanbied en de Akasha Kronieken voor je lees. Deze Akasha cursus kun je ook bij mij volgen.

Door de jaren heen heb ik veel verandering bemerkt in spiritueel bewustzijn. De mens is toe aan en durft ook meer verantwoording te nemen voor zichzelf en meester te worden over je eigen heil. Dit is een prachtig mooi proces wat zich dan kan afspelen. Het lijden ahw hoeft niet meer, verruiming van de geest en contact met de Bron, contact met je ziel is eenvoudig, verstillend en helend.

Heel graag help ik je hierbij!

Dus, wat kan ik voor je doen?

Lieve, warme groet,

Carina

Hoe werk ik?

De eerste 15 minuten en soms is hier langer voor nodig, besteden we aan jouw vraag aan mij en kijken we samen hoe we hier aan gaan werken. 

Hoe vaak?

Dit is heel individueel. Sommige mensen kunnen vooruit na één keer en sommigen willen een langer traject. Sommige komen voor “onderhoudsbeurten” en sommigen om te genieten. En sommige mensen voor van alles dat! 

Mijn vraag aan jou is altijd; Ben je bereid te ontvangen en te transformeren? Wil jij net als ik Meester worden over je eigen leven?

 

All of life comes to me with ease, joy en glory!

Carina