Welkom op mijn site!

Mijn naam is Carina Boelens.

Dmv Yoga, en vele spirituele en therapeutische opleidingen die ik gevolgd heb en nog steeds volg (yeahhhhhh), naast mijn functie als groepsleerkracht vanuit de Antroposofie, maak ik steeds weer opnieuw mijn balans op.

Ik word daar heel erg blij van!

Mijn levenswerk en praktijk breidt zich steeds meer uit naar een uiting van wie ik werkelijk ben en met alle liefde en aandacht hoop ik jou net dat inzicht te geven waarop jij weer je eigen kracht kan ervaren en met nieuwe moed verder kunt! Ik hoop samen met jou die kracht weer aan te zetten.

Levenservaringen en processen verrijken ons leven. Ze veranderen ons als mens en doen ons stilstaan bij hoe waardevol het leven is. We gaan vanuit een ander perspectief kijken naar het leven. We krijgen een kans om te leren in loslaten, overgave, positief blijven denken, genieten van de kleine dingen, leven in het Nu, relativeren, spiritualiteit en zingeving. We komen tot vele nieuwe inzichten en kunnen ze daarom ook zien als een kans om te groeien en geestelijk te ontwaken.

Ik begeleid je graag op deze weg naar inzicht, vitaliteit en persoonlijke groei. Ik werk op een holistische wijze en vertrouw op het zelfgenezende vermogen dat in ieder mens aanwezig is en onderzoek samen met jou op emotionele, mentale, fysieke en energetische lagen van je klacht om zo de oorzaak te ontdekken en de juiste behandeling in te kunnen zetten. Dankzij mijn brede ervaring heb ik snel inzicht in de kern van je probleem en wat ik voor je kan betekenen.

Iedere dag ontdek ik wel iets nieuws. Als Trance Medium kan ik vaak in de verborgen hoekjes kijken en zien  wat ik of jij nog niet eerder wilde erkennen. Een oordeel of overtuiging die je niet meer nodig hebt en die we kunnen transformeren naar ruimte en creatie.  Mijn gewaarzijn groeit en bloeit! Ik gun jou dit ook!

“Bewustzijn is het vermogen om, in elke moment van je leven present en aanwezig te zijn, zonder oordeel over jezelf of over anderen. Het is de mogelijkheid om alles te ontvangen, niets af te wijzen en alles te creëren wat jij in je leven verlangt – groter dan wat je op dit moment hebt, en meer dan dat je je kunt voorstellen.

Wat als jij welwillend zou zijn om jezelf te koesteren en zorgzaam te zijn voor jou? Wat als je de deuren zou openen naar het zijn van alles waarvan je besloten hebt dat het onmogelijk is om te zijn? Wat zou het vergen voor jou, om je te realiseren hoe cruciaal jij bent voor de mogelijkheden van deze wereld?”

~ Quote van Gary Douglas

Hoe werk ik?

De eerste 15 minuten en soms is hier langer voor nodig, besteden we aan jouw vraag aan mij en kijken we samen hoe we hier aan gaan werken. 

Hoe vaak?

Dit is heel individueel. Sommige mensen kunnen vooruit na één keer en sommigen willen een langer traject. Sommige komen voor “onderhoudsbeurten” en sommigen om te genieten. En sommige mensen voor van alles dat! 

Mijn vraag aan jou is altijd; Ben je bereid te ontvangen en te transformeren? Wil jij net als ik Meester worden over je eigen leven?

 

All of life comes to me with ease, joy en glory!

IMG_0574