Wie zijn we

Ons website-adres is: https://accessdenbosch.nl.

Welke persoonlijke gegevens we verzamelen en waarom we die verzamelen

Reacties

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de data getoond in het reactieformulier en ook het IP-adres van de bezoeker en de browser gebruikersagent string om spam opsporing te helpen.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar service indien je dit gebruikt. De privacybeleidspagina kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Als je een geregistreerde gebruiker bent en afbeeldingen naar de site upload, moet je voorkomen dat je afbeeldingen upload met daarin EXIF GPS locatie gegevens. Bezoekers van de website kunnen de afbeeldingen van de website downloaden en de locatiegegevens inzien.

Contactformulieren

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of we je naam, je e-mailadres en website in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor jouw gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Indien je een account hebt en je logt in op deze site, slaan we een tijdelijk cookie op om te bepalen of jouw browser cookies accepteert. Dit cookie bevat geen persoonlijke data en wordt weggegooid zodra je je browser sluit.

Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met jouw login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je “Herinner mij” selecteert, wordt je login 2 weken bewaart. Zodra je uitlogt van jouw account, worden login cookies verwijderd.

Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere websites

Berichten op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud tonen. Bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, berichten). Ingesloten inhoud van andere websites gedraagd zich exact hetzelfde als alsof de bezoeker deze andere heeft website bezocht.

Deze websites kunnen data over jou verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die website.

Hoe lang we jouw data bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

Voor gebruikers die geregistreerd op onze website (indien van toepassing), bewaren we ook persoonlijke informatie in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen hun persoonlijke informatie bekijken, wijzigen of verwijderen op ieder moment (de gebruikersnaam kan niet gewijzigd worden). Website beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en wijzigen.

Welke rechten je hebt over je data

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke data die we van je hebben, inclusief alle data die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we enige persoonlijke data die we van je hebben verwijderen. Dit bevat geen data die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Waar we jouw data naartoe sturen

Reacties van bezoekers kunnen door een geautomatiseerde spamdetectie service geleid worden.

GEGEVENS VERWERKER / VERANTWOORDELIJKE /BEHEERDER

Carina Boelens
Schoolstraat 13
5221AA
‘s-Hertogenbosch
KVK nummer: 71103821

ART. 1 – TOEPASSELIJKHEID

De privacy verklaring is van toepassing op alle privacygevoelige informatie of persoonsgegevens die aan ons verstrekt worden bijvoorbeeld via het contactformulier, opt-in formulier van de gratis weggever of bestellingen die u plaatst op onze website.

Verwerker/ Verantwoordelijke/Beheerder hechten groot belang aan de privacy verklaring van onze betrokkene / klanten en betrachten daarom de grootst mogelijke zorgvuldigheid in het behandelen en beschermen van persoonsgegevens.

Verwerker/ Verantwoordelijke/Beheerder verwerken data overeenkomstig de voorwaarden die daaraan worden gesteld in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Carina Boelens is de verantwoordelijke in de zin van de AVG ten aanzien van de verwerking van uw persoonsgegevens.

Dit houdt in dat alleen wij bepalen welke persoonsgegevens worden verwerkt, met welk doel, en op welke manier.

Verwerker/ Verantwoordelijke/Beheerder zijn er verantwoordelijk voor dat uw persoonsgegevens op een behoorlijke en zorgvuldige wijze worden verwerkt in de overeenstemming met de AVG. In de privacy verklaring legt Verwerker/ Verantwoordelijke/Beheerder uit welke gegevens Verwerker/ Verantwoordelijke/Beheerder verwerken en voor welke doeleinde ze worden gebruikt.

In dit document treft u verklaring aan ter zake de verwerking en beveiliging van (persoons)gegevens, alsmede onze disclaimer.

Deze verklaring is bindend en openbaar inzichtelijk!

ART. 2 – DEFINITIES

Betrokkene: De bezoeker van onze website, gebruiker van onze platformen, aanvrager van onze dienst(en) en/of de ontvanger;

Verwerker/Verantwoordelijke/Beheerder: Carina Boelens

ART.3 – OVERZICHT PERSOONSGEGEVENS

Betrokkene kan via de website, webshop en social media kanalen van verwerker/verantwoordelijke alleen zelf actief zijn/haar gegevens achterlaten. De gegevens die betrokkene aan verwerker/verantwoordelijke gedurende dit proces verstrekt worden uitsluitend gebruikt voor het doel waarvoor ze zijn achtergelaten.

Gratis weggever

  • Voor – en achternaam
  • IP-adres
  • E-mailadres

 

Access Bars Class / 1 op 1 Sessies/ healingen en consulten

  • Voor- en achternaam
  • Geboortedatum (soms algemeen van toepassing en vaak van toepassing bij kinderen en jongeren ivm andere tarieven)
  • Indien van toepassing: Bedrijfsgegevens
  • Adresgegevens
  • Telefoonummer
  • E-mail adres
  • Bankrekeningnummer
  • IP-Adres

ART.4 – REDEN VAN VERWERKING

De gegevens worden verzameld en opgeslagen voor de volgende doeleinden:

Uw naam en e-mailadres gebruiken we voor het verzenden van de nieuwsbrieven, commerciële nieuwsbrieven, informatieve mailings en/of support formulieren.

verwerker/verantwoordelijke voegt nooit zelf uw emailadres toe aan een mailinglijst!

  • Uw naam, e-mailadres, website en telefoonnummer en/of skypeadres die u invult bij een contact formulier /supportformulier, voor een offerteaanvraag, of per normale email, worden gebruikt om een offerte te kunnen maken. De e-mails die via de contact formulieren ingestuurd worden komen in verwerker/verantwoordelijke zijn mailbox en worden daar 5 jaar bewaard en bijgehnden. Tot het moment dat u klant bij ons wordt, zetten we deze gegevens niet in verwerker/verantwoordelijke e-mailmarketingsysteem.
  • Wanneer u het contactformulier / supportformulier invult, zijn uw naam en e-mailadres nodig om u van een reactie te kunnen voorzien.
  • Uw naam, emailadres en fysieke adres gebruikt verwerker/verantwoordelijke voor het maken van facturen als u een dienst of product aankoopt en voor de registratie van classes bij Access Consciousness. Access Consciousness dienen deze uw gegevens te hebben als bewijs van deelname aan elke Access Class.
  • Het is mogelijk dat gegevens in de database van verwerker/verantwoordelijke worden opgenomen omdat deze worden verkregen via een ander kanaal dan via de website van verwerker/verantwoordelijke. Gedacht kan hierbij worden aan contact via telefoon, WhatsApp, e-mail, social media of een derden. Ook in de voornoemde gevallen geldt dat de door betrokkene actief verstrekte gegevens uitsluitend zullen worden gebruikt voor het doel waarvoor ze zijn achtergelaten.

Door de gegevens te verstrekken geeft u verwerker/verantwoordelijket oestemming om de gegevens voor bovengenoemde doeleinden te gebruiken. Bovendien zijn een aantal van deze gegevens noodzakelijk voor de uitvoering van de overeenkomst, als er bepaalde diensten voor je moeten uitgevoerd worden. Verwerker/verantwoordelijke verwerkt uw gegevens dus op grond deze Privacy verklaring en de algemene voorwaarden.

ART 5 – VOORTIJDIGE CONTROLE VAN GEGEVENS

Verwerker / verantwoordelijke zal mogelijk door betrokkene verstrekte gegevens controleren in de registers van de Kamer van Koophandel. Het doel van dergelijke controle is uitsluitend de juistheid van de gegevens te verifiëren.

ART 6. – MET WIE DELEN WE JOUW PERSOONLIJKE GEGEVENS?

Verwerker / verantwoordelijke deelt persoonsgegevens van betrokkene met verschillende derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Met bedrijven die gegevens van betrokkene verwerken in opdracht van verwerker / verantwoordelijke, wordt een verwerkersovereenkomst afgesloten om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van gegevens van betrokkene. Verwerker / verantwoordelijke blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. Daarnaast verstrekt verwerker / verantwoordelijke persoonsgegevens van betrokkene aan andere derden. Dit doet verwerker / verantwoordelijke alleen met nadrukkelijke toestemming van betrokkene.

Verwerker / verantwoordelijke maakt gebruik van de volgende leveranciers die persoonsgegevens verwerken namens verwerker / verantwoordelijke, met wie elk verwerkersovereenkomsten afgesloten zijn (indien reeds beschikbaar): Facebook.

Mailingprovider

Je persoonsgegevens worden opgeslagen op servers van een mailingprovider.

Access Consciousness

Als jij jezelf inschrijft voor een Bars Class, healing en of bewustzijnscursus zullen jouw gegevens zoals hierboven beschreven bij Access Bars Class worden gedeeld metAccess Consciousness LLC gevestigd in de USA, Europa en Australië voor het registreren van de classes en certificatie. Meer informatie over het privacy beleid & terms & Conditions vind je HIER.

ART 7 – VARIA

Er zijn nog enkele mensen die toegang hebben tot jouw gegevens waaronder de boekhouder, webhost, en It-ers.

ART.8 – BEVEILIGING & BESCHERMING VAN UW PERSOONSGEGEVENS

  1. Verstrekte gegevens via de website van verwerker/verantwoordelijke worden uitsluitend overgedragen met een gecodeerde (veilige) SSL-verbinding, zodat een derde de te verzenden c.q. te ontvangen data niet kan onderscheppen. Betrokkene herkent de actieve veilige verbinding door een zichtbaar ‘slotje’ bovenin de adresbalk van de webbrowser. Raadpleeg voor een handleiding van een webbrowser altijd de bouwer zoals bijv. Microsoft, Mozilla, Google et cetera.
  2. Verstrekte gegevens worden na ontvangst overgezet naar een met SSL beveiligde server. Voornoemde omgevingen(en) worden wel gedeeld met enig online toegankelijk systeem.
  3. Verwerker / verantwoordelijke neemt de bescherming van gegevens van betrokkene serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als betrokkene het idee heeft dat gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, dan kan betrokkene contact opnemen via infoaccessdenbosch.nl

ART.9 – BEWAARTERMIJN

Wij bewaren je gegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor ze zijn ontvangen.

  • Wanneer U zich uitschrijft voor mails, wordt u op een uitschrijflijst gezet die NIET meer gemaild wordt. Evenwel blijft u nog maximaal 1 jaar in het systeem tot Verwerker / verantwoordelijkde uitschrijflijst volledig verwijdert.
  • Wanneer u klant bent, worden de facturen met uw gegevens behandeld met een bewaartermijn volgens de wettelijke verplichtingen.
  • De bovenstaande termijn geldt, tenzij er Verwerker / verantwoordelijkvoor verdere wettelijke verplichtingen bestaat de gegevens langer te bewaren en/of beschikbaar te houden.

ART. 10 – UITSCHAKELEN EN VERWIJDEREN

Wilt u de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun u doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van uw browser om te achterhalen hoe u dit kunt doen.

Via de website Your Online Choices kunt u meer uitleg vinden over hoe je cookies uit kunt schakelen.

ART. 11 – GEBRUIK WEBSITE

  1. Beheerder maakt voor zijn website gebruik van actieve hosting die tot doel heeft een veilige omgeving aan iedere bezoeker te bieden. De beheerder spant zich in voor een veilige omgeving en zal onderdelen met betrekking tot betalingen uitbesteden aan gespecialiseerde derden partijen die betaalprocessen beschermen met een zogeheten SSL/SSL-beveiligde verbinding én hierin gespecialiseerd zijn.
  2. De bezoeker vrijwaart de beheerder, alsmede eigenaar volgens de SIDN van de website voor enige schade die ontstaat ten gevolge van een slecht beveiligde verbinding aan de zijde van de bezoeker zelf. Gedacht kan hierbij worden aan o.a. het gebruik van onveilige WiFi-netwerken, out-of-date virus -en besturingsprogramma’s et cetera.
  3. De websites van beheerder zijn te allen tijde beschikbaar met een zogeheten veilige SSL/TLS-verbinding. Bezoeker herkent deze verbinding aan het slotje in de adresbalk van de webbrowser, staat dit slotje er niet verzoekt beheerder dit onverwijld kenbaar te maken en onder geen enkele omstandigheid gegevens achter te laten!

ART.12 – MELDPLICHT DATALEKKEN

Indien zich de onwenselijk situatie voordoet waarbij door toedoen van kwaadwillende de kleinste dreiging aanwezig is voor (mogelijke) datalekken zullen wij conform met betrokkene gesloten verwerkovereenkomst(en) handelen, inhoudende dat wij het potentiële lek rapporteren bij de hiertoe bevoegde instantie en een IT-deskundige het probleem laten vaststellen en verhelpen, alsmede personen opgenomen in de database onverwijld op de hoogte zullen brengen, zodat ingezonden gegevens te allen tijde veilig zijn en de veiligheid kan worden gewaarborgd.

 

ART. 13 – RECHT OP INZAGE VAN UW GEGEVENS

  1. Zodra betrokkene is opgenomen op een server van verwerker/verantwoordelijke bewaart verwerker/ verantwoordelijke de (actief verstrekte) gegevens van betrokkene.
  2. Betrokkene kan te allen tijde een verzoek voor inzage aan verwerker/verantwoordelijke richten en verwerker/ verantwoordelijke zal hieraan gehoor geven door een overzicht te verstrekken met een begrijpbare uitdraai voorzien met de gegevens zoals die door verwerker/verantwoordelijke zijn geregistreerd.
  3. Het is de zorg voor betrokkene om zijn/haar gegevens actueel te houden, door tijdig wijzigingen aan verwerker/verantwoordelijke te verstrekken. Mochten uw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn, dan kunt u ons schriftelijk verzoeken om uw gegevens te wijzigen of aan te vullen. U heef ook recht op inzage in uw persoonsgegevens en het recht om uw persoonsgegevens te rectificeren. Als u wilt weten welke persoonsgegevens wij van u verwerken, dan kun u een schriftelijk inzageverzoek doen.

Daarnaast heeft u een recht op het wissen van uw persoonsgegevens, een recht op het beperken van de verwerking en een recht om tegen de verwerking bezwaar te maken. Bovendien heb u recht op het overdragen van, of het overdraagbaar maken van u gegevens. Ook hiervoor kunt u een schriftelijk verzoek doen.

Wij zullen uw verzoek binnen 4 weken in behandeling nemen. Onder schriftelijk wordt ook verstaan een e-mail. Je kunt je verzoek aan ons e-mailen.

ART. 14 –INFORMATIE OP DE WEBSITE

De informatie op de website is met de grootst mogelijke zorg tot stand gekomen, onverlet dat op de website vermelde informatie berust op een momentopname, derhalve is informatie op onze website informatief, alsmede indicatief van aard. Voorts zijn typ- en spelfouten onder voorbehoud, hierbij inbegrepen de vrijblijvendheid van de algehele inhoud.

ART.15 – KLACHTEN & VRAGEN

  1. U heeft het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als verwerker/verantwoordelijke en/of beheerder bovengenoemde niet naleeft.
  2. Voor vragen betreffende deze verklaring kunt u contact opnemen.

ART 16 – WIJZIGINGEN

Wij behouden ons het recht voor wijzigingen in deze privacyverklaring aan te brengen. De wijzigingen treden in werking op het aangekondigde tijdstip van inwerkingtreding.