Skip to content

Recencies

Ha lieve Carina,

Het is bijna 3 weken geleden dat ik bij je ben geweest voor de access bars.
 O mijn God wat een bizarre uitwerking heeft dit nu al. Ik ben fan haha.

Diezelfde dag dat ik bij je weg reed waren m’n voorbanden van de auto slap.
Ik dacht lek. Weer opgepompt bij het tankstation. Blijkt dat de druk in de banden wordt gemeten in bars. In de garage bleek dat mn banden te oud waren en er scheurtjes in zaten. Weer nieuwe erop. Het universum heeft humor.
Mijn oude bars zijn vervangen door nieuwe haha. Die week daarna was ik werkelijk een opruim orkaan. Ik heb mijn hele huis opgeruimd. Alles waar ik niet blij van werd heb ik weggegeven. Maar ook mn auto, mailbox, harde schijfis opgeruimd en alles is in categorieën en overzicht bij elkaar opgeruimd. Ik merk dat het me heel veel ruimte geeft en overzicht. Ook heel de woonkamer omgegooid. Er is veel meer ‘Joy’ voelbaar. Niet lang daarna kreeg ik feedback op m’n werk. Best een hele lijst waarvan de ander vond dat het beter moest. Ik kon het aanhoren zonder mezelf meteen onzeker te maken of in emotie te schieten. Op dit moment merk ik dat ik werk echt echt niet meer
leuk vind. Ik ben moe van zorgen voor anderen. Passen in een plaatje zoals verwacht wordt en het ‘hoort’. Ik word er een beetje recalcitrant van. Een aantal dagen merkte ik dat ik me weer heel onzeker en klein ging voelen enme een buitenaards wezen voel in deze wereld. Vanochtend werd ik wakker en wist ik: ik ben niet gek of raar en ik voldoe wel maar ik zit niet op de juiste plek. Waar mag ik dan naartoe? Ik heb geen zin meer om me aan te passen. En als ik niet datgene kan vinden wat ik graag zou willen, dan maar zelf creëren? Er is een shift plaatsgevonden waarin ik heel duidelijk zie dat ik op een plek sta waar anderen mij niet zien voor wie ik ben, omdat ik dat zelf ook niet gedaan heb. Ik heb wel degelijk veel te brengen. Maar anders dan tot nu toe. Ik vind het rete spannend maar ik word er ook blij van. En ik heb heel heel heel vaak retour afzender gebruikt. Hoe veel ik van anderen heb aan – en overgenomen. Echt bizar.
Anne

Hoi Carina, Met mij gaat het langzaam aan iets rustiger. Ik heb bijna geen “spasmes” meer en heb een hele week doorgeslapen!! Het keelgebied speelt sterk op nog steeds. De Tools helpen me!

Mara

Hey, Carina

Hierbij de mail over hoe mijn ervaring is na de Access bars.

De eerste ochtend na de Acces bars behandeling had ik veel slaap nodig, ik had ook erg veel last van een zwaar hoofd en dit bleef de hele dag aan houden, dat moet betekenen dat er van alles is gebeurd, zo als jij dat noemt verschuivingen. toen ik die ochtend wakker werd merkte ik ook een verschil in mijn denken een soort van bewust wording, door dat ik elke keer poc & pod zijn op het moment dat ik een negatieve gedachten kreeg kwam er een realisatie bij mij dat het voor mij echt een bewust wording is. Ik heb door acces bars heel erg geleerd om dicht bij mezelf te blijven en in te zien dat mijn realiteit de waarheid is en dat alle onzekerheden en negatieve gedachtes niet van mij zijn. Hierdoor ben ik weer een stuk socialer en energieker en dat is zo fijn om zo een vrijheid te kunnen voelen en ervaren. ik heb geleerd om mijn gedachtes nog beter te sturen en ik zie mezelf elke dag een stuk groeien. er is ook een stuk meer rust in me hoofd die ik nu ervaar en dat zorgt er voor dat ik zie wie ik echt ben en wat ik echt nodig heb. Dankjewel Carina ik zie uit naar de volgende Acces Bars.

Anne

Hallo Carina, vandaag is niet precies een van mijn beste dagen. Een dag na de behandeling had ik veel energie . Ik liep 3 uur en voelde me niet moe. ( ik loop gewoon ander half uur maximun omdat als het langer duurt word ik er moe van).
Maar in de avond voelde me ik depressief.  En de slechte gedachten kwamen naar mij terug, ik was toch meer bewust over hun en kon ze herkennen.
De volgende dagen voelde me ik veel beter dan gewoon. Ik had nog slechte gedachten echter minder , maar ik voelde ze afstandelijk, dus kon ik merken dat mijn reactie tegen anders had veranderd omdat ik minder afhankelijk van mijn gedachten was. Ik voelde me veel meer vrij en  dat na iedere slechte gedachte had ik geen pijn in mijn lichaam. ( ik heb gewoon pijn als ik een negatieve gedachte of een slechte emotie heb) .
Zondag heb ik met mijn vriend ruzie gemaakt, en vanaf die dag voel ik dat ik minder energie heb. In verschillende situaties heb ik me vanaf toen ontrustig gevoeld, echter voel ik dat onrust duurt steeds minder en dat ik sneller in rust valt.

En na de tweede sessie:

Hallo Carina, drie dagen daarna voel ik me in een goede vibratie. de eerste nacht heb ik weinig geslapen, maar de tweede en de hele dag heb ik veel geslapen en veel gerust. Ik voel dat ik veel minder lijdt als ik slechte gedachte heb. Ik doe de Access Tools. De eerste; Van wie is dit? Krachtiger…..ben meer bewust op mijn reacties tegen mijn vriend maar word ik in enkele situaties boos op hem.

Karin