Waar kom ik vandaan? Waar ben ik nu? Waar ga ik heen? Zijn vragen die ons bijna allemaal bezighouden. Waarschijnlijk heb je nog veel meer of hele andere boeiende vragen voor jezelf, er zijn er natuurlijk nog veel meer te bedenken.
Het gevoel dat je voor een tweesprong staat? Wil je hele nieuwe wegen inslaan maar heb je geen idee welke?
Zit je op de goede weg of op een soort zijspoor? Heb je het gevoel dat je ergens onderweg een afslag hebt gemist? Zomaar ergens aangespoeld en heb je geen idee waar en/of waarom? De bakens verzetten? Verandering van koers? Het roer om? Schoon schip? Gewoon je neus achterna? Welke kant op en vooral, welke niet?
Kortom, hoe liggen de kaarten?

Foto door Uri Laks

Foto door Uri Laks

Waarom Tarot? Omdat één beeld meer zegt dan duizend woorden. De Tarot met zijn oude universele symbolen, is een geweldige manier om jouw reis in kaart te brengen. De kaarten zijn als een spiegel en brengen letterlijk jezelf en je omgeving in beeld. Het is een heel krachtig en inspirerend instrument om je bewust te worden van je processen, talenten en mogelijkheden, valkuilen en patronen, je houding ten opzichte van relaties en gebeurtenissen, je omgeving, en nog veel meer. De beelden van de Tarot geven inzicht op zowel materieel (Aarde), emotioneel (Water), intellectueel (Lucht) en spiritueel (Vuur) gebied en kunnen daarom een navigatiesysteem zijn op de landkaart van je leven. Dus ook als je geen specifieke vraag hebt, kan het heel verhelderend zijn om je weer even te heroriënteren en te kijken waar je je nu precies bevindt op je route. Of misschien wil je wel in beeld hebben waar je ook alweer naartoe wilde en waarom.
En natuurlijk is een Tarot reading ook gewoon hartstikke leuk, spannend en interessant!

Foto door Uri Laks

Foto door Uri Laks

Aan toekomst voorspellen doe ik niet omdat je natuurlijk altijd je vrije wil hebt en behoudt. Wat we samen wel kunnen zien tijdens een Tarot consult is waar jij je op dit moment bevindt in jouw traject en wat de mogelijke uitkomst zou kunnen zijn. Welke aansluiting je zou kunnen nemen om daar te komen waar je naartoe wilt.
Het blijft echter altijd aan jou waar je wel of niet in- en/of uitcheckt. Zo stippel je dus zelf je eigen route uit!

Foto door Uri Laks

Foto door Uri Laks

Uitgebreide Tarotlegging:

via Whatsapp, facetime of persoonlijk bij mij aan tafel!

Kosten zijn €25